Boxel’71 buigt 0-1 nog om in 2-1 tegen All Star 2010

Woensdag heeft Boxel’71 zijn eerste overwinning kunnen behalen in de finaleronde van DSB- competitie tegen All Star 2010. Boxel’71, die vrij verrassend ten onderging tegen Houttuin bij de opening van finaleronde, vormt nu samen met Houttuin, Tramos, All Star 2010 de kopgroep.
All Star 2010 kwam al in de vierde minuut op een 1-0-voorsprong door een doelpunt van Fabian Chanjetsoe. Maar Boxel’71 liet zijn hoofd niet hangen en kwam heel goed terug. Furgell Nijda maakte voor rust nog gelijk, 1-1. In de tweede helft was het Darn Tomoidjo, die Boxel’71 op een 2-1-voorsprong bracht. Dit bleek later het gouden doelpunt te zijn. Hierdoor wist Boxel’71 zijn eerste wedstrijd te winnen in de finaleronde met 2-1.