Jong Barcelona wint ook zonder Lampoer van Jai Hind

De ploeg van Jong Barcelona heeft de overgespeelde wedstrijd tegen Jai Hind in de competitie van de Kwattasportbond (KSB) met 4-0 gewonnen. Na een protest van Jai Hind tegen de speler Giovanni Lampoer van Jong Barcelona, werd beslist dat Lampoer daadwerkelijk ongerechtigd meespeelde. De jeugdspeler staat geregistreerd bij SV Leo Victor. Dinsdagavond werd in het Essedstadion de wedstrijd gespeeld zonder Lampoer. Jong Barcelona uit Sophia’s Lust speelde als een hongerige leeuw en maakte Jai Hind af met 4-0. Dwight Aminibo (2x), Abbenega Kejansi en Stephano Stedenburg scoorden de goals voor Jong Barcelona. Door deze overwinning komt Jong Barcelona op de tweede plaats van de ranglijst te staan met 13 punten. Koploper Tammenga heeft er 14 punten. Op de derde en vierde plaats staan Dego en Real Spartaan met elk 11 punten.

error: Kopiëren mag niet!