Jong Rambaan blijft ongeslagen in de U-15-klasse

In de U-15-klasse heeft de ploeg van Jong Rambaan kortte metten gemaakt met Real Poerwo, bij de voortzetting van de LSB-competitie. De wedstrijd eindigde in een 5-1-overwinning. Door deze overwinning blijft Jong Rambaan ongeslagen, terwijl Real Poerwo nog geen enkele punt heeft kunnen halen in de U-15-klasse.
Al in de 2de minuut kijken de jongens van Dessa al tegen een 1-0-achterstand. Het was Rahiet Hasnoe, die scoorde. In de 18de minuut kwamen ze op een 2-0-voorsprong, door een doelpunt van Mitchel Milano. Drie minuten later vergrootte Terence Aroeman de stand naar 3-0, voor de koplopers van de U-15-klasse. Zes minuten later was het dezelfde Aroeman, die de stand tilde naar 4-0. In de 32ste minuut verkleinde Sergei Sandjon de achterstand naar 4-1 voor Real Poerwo. Dit werd tevens de ruststand. Na de rust zagen wij ongeveer hetzelfde beeld, als die van de eerste helft. Jong Rambaan was gewoon een maatje te groot voor hun. Het laatste doelpunt werd door Mitchel Milano gescoord.
In de U-20-klasse wist Real Poerwo  goed terug te komen van een 2-0-achterstand tegen Bangun Muda, en alsnog 2-2 gelijk te spelen. Raoul Moera Awalie scoorde beide doelpunten voor de jongens uit De Craneweg, terwijl Fabio Kasantirto en Shawn Stolk de doelpunten maakten voor de jongens uit Dessa.
In de Tweedeklasse werd afgelopen week de topper gespeeld tussen Insaniet en Jai Ghandi. Na een 0-0-ruststand, wist Insaniet deze wedstrijd te winnen met 1-0. De ingevallen Diego Joval scoorde de gouden treffer in de 71ste minuut. Soerreshing Jagdew moest in de 73ste minuut vroegtijdig de kleedkamers opzoeken. Hij kreeg namelijk de rode kaart van de arbiter voor het opzettelijk trappen van een tegenstander. Nauwelijks twee minuten daarna moest Insaniet ook verder met 10 man. Benito Gunputsing trapte zonder enig pardon de doelman van Jai Ghandi.  De andere tweedeklassenwedstrijd werd door Flamingo met 3-2 gewonnen van Utrecht. Tevin Castillion, Oliver Keizerweerd en Ricardo Deira scoorden voor Flamingo, terwijl Marton Druiventak en Mitchell Bode de tegentreffers scoorden. Door deze overwinning van Insaniet, vormen ze samen met Jai Ghandi en Ras’75 de kopgroep van de Tweedeklasse.
In de Eersteklasse lijkt het veel erop dat Parana het volgende seizoen zal voetballen in de Tweedeklasse. Want ze verloren hun negende wedstrijd van Curaboys. Het werd een 4-1- overwinning voor de jongens van Curacaoweg. Gregory Misidjan (2x), Richie Ronopawiro en Dijno Misidjan scoorden voor Curaboys, terwijl Giovanni Mahabier de eer redde voor Parana.