SVB-jeugdcompetitie in het weekend voortgezet

De SVB-jeugdcompetitie werd afgelopen week voortgezet met tal van wedstrijden. Zo wist Transvaal in de U-9-klasse met 3-0 te winnen van Oase. Leo Victor boekte een 3-0-overwinning op Ias United. Abso wist met het kleinste verschil te winnen van Puwanani. Het werd een 1-0- overwinning voor Abso. In de U-11-klasse was Transvaal met 1-0 te sterk voor Real Irva. Robinhood won met 5-0 van Tas. Abso won ook met 5-0 van Ias United.
In de U-13-klasse was Royal’95 te sterk voor Puwanani. Het werd een 3-0-overwinning voor Royal’95. Leo Victor wist met 4-1 te winnen Oase. Voorwaarts en Abso deelden de punten broederlijk. Het werd een 2-2-eindstand. Transvaal versloeg de ploeg van Amardeep met 3-0. Robinhood haalde flink uit naar Real Irva. Het werd een 12-0-overwinning voor Robinhood. In de U-15-klasse was Robinhood met 5-0 te sterk voor Excelsior. KD en Boskamp speelden 1-1 gelijk. Voorwaarts boekte een 10-3-overwinning op The Brothers. Transvaal was met 9-1 te sterk voor Tammenga, terwijl Robinhood met 8-1 wist te winnen van The Brothers. Leo Victor versloeg IMT met 3-1. Amardeep wist met 8-0 te winnen van PJL. Real Irva was met 7-1 te sterk voor Puwanani. Tas wist met 4-0 te winnen van Eendracht.
In de U-17-klasse was Takdier Boys met 2-0 te sterk voor Boskamp. Robinhood wist de jeugdtopper van Transvaal te winnen met 2-1. Leo Victor wist ook met 2-0 te winnen van Voorwaarts. IMT versloeg The Brothers met 10-1. Takdier Boys was met 3-1 te sterk voor Tammenga. Voorwaarts versloeg KD met 5-1. Ephraim en Real Ansoe speelden 2-2 gelijk. Puwanani wist met 3-1 te winnen van Amardeep.
In de U-20-klasse was Excelsior met 5-1 te sterk voor KD. Angelo Griffith was de grote man met 3 doelpunten. Stefano Burnett en Jonathan Schot scoorden de twee andere doelpunten voor Excelsior. Jason Hensen redde de eer voor KD.  Voorwaarts en Takdier Boys deelden de punten broederlijk. Het werd een 1-1-eindstand.  Giovanni Joop scoorde voor de geel-zwarte formatie, terwijl Michael Moredjo voor Takdier Boys scoorde. De wedstrijd tussen Robinhood en Tammenga eindigde precies hoe het begonnen was, 0-0.

error: Kopiëren mag niet!