Tramos wint diep in blessuretijd van Redijk

Afgelopen week is de finaleronde van de competitie van de Domburg Sportbond (DSB) van start gegaan. In de finale ronde strijden 6 ploegen om te bepalen wie kampioen en semikampioen wordt. De ploegen in finaleronde zijn Tramos, All Star 2010, Redijk,  Vasco, Houttuin en Boxel’71.
De eerste wedstrijd ging tussen torenhoge kampioenskandidaat Tramos en Redijk. Binnen 20 minuten kwam Tramos op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Aminda Zoon (2x). En iedereen dacht dat Tramos een hoge score zou halen op Redijk. Maar dat gebeurde niet, want nog voor rust verkleinde Redijk de achterstand naar 2-1 door een doelpunt van Giovanni Kotsebu. In de tweede helft kwam Redijk, de ploeg van het Kanhaiproject op Dijkveld, zelfs op gelijke hoogte door een doelpunt van Satishkoemar Bhagola, 2-2. Maar diep in blessuretijd sleepte Gilberto Eind Tramos toch naar een 3-2 overwinning. De spelers van Redijk was duidelijk niet eens met de handeling van de arbiter. Er was drie minuten blessuretijd gegeven, maar Eind scoorde volgens de supporters zijn doelpunt pas in de 5de minuut van de blessuretijd. Na de wedstrijd moest de arbiter het ook ontgelden.
All Star 2010 wist zijn wedstrijd met 3-2 te winnen van Vasco. Jowano Clemens, Murwin Kana en Jermain Lugaard scoorden voor All Star 2010, terwijl Furnen Woudman en Randy Antonius voor Vasco de goals maakten. Woudman kreeg ook de rode kaart van de arbiter.
Boxel’71 leed een heel gevoelige nederlaag tegen Houttuin. Het werd een 4-0 overwinning voor Houttuin. George Malon (2x), Rayen Naigi en Orpheo Dyon scoorden de doelpunten voor de winnende partij. Clijde Mertokarijo van Houttuin kreeg ook de rode kaart van de arbiter.
In de verliezersronde wist Inter Mix met 3-2 te winnen van Anuraag. Kesuzu speelde 3-3 gelijk tegen Manhattan. De wedstrijd tussen Arsenal en Paranam ging niet door. Paranam kwam gewoon niet opdagen.

error: Kopiëren mag niet!