Staatsolie doneert medische apparatuur aan St. Vincentius Ziekenhuis

De Staatsolie Foundation for Community Development heeft medische apparatuur geschonken aan het St. Vincentius Ziekenhuis. De formele overdracht vindt vandaag plaats. Vervanging van enkele verouderde apparaten van de operatiekamers van het St. Vincentius Ziekenhuis was dringend noodzakelijk geworden. Omdat het ziekenhuis over onvoldoende middelen beschikte, heeft Staatsolie Foundation positief gereageerd op het verzoek van het ziekenhuis om financiële bijstand. Met behulp van de bijdrage van Staatsolie Foundation zijn een beademingsapparaat, een patiëntenmonitor, een operatietafel en een sterilisator aangeschaft. De apparatuur is geleverd door de firma’s Biomedical Systems en Triangle Trading. In totaal is met de aanschaf het bedrag van US$ 92.069 gemoeid. Met deze nieuwe apparatuur zijn de kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid van operaties in het ziekenhuis aanzienlijk vooruit gegaan. Deze karakteristieken zijn erg belangrijk om het vertrouwen van de patiënten te kunnen winnen. Hierdoor kunnen zij zich dan ook met een gerust hart en met een veilig gevoel aanmelden voor behandeling en verdere medische begeleiding in de ziekeninrichting.

error: Kopiëren mag niet!