Henk Ramdnandanlal: ‘Weinig communicatie in regering’

Narpath Bissumbhar, ex- presidentcommissaris bij Staatsolie, is van de ene op de andere dag vervangen door Etienne Boerenveen. Henk Ramnandanlal, parlementariër, heeft geen idee op basis van welke beleidsinzichten dit is gebeurd.  Volgens hem wordt er heel weinig doorgecommuniceerd in de regering, zelfs op topniveau.
Ramnandanlal denkt dat waarschijnlijk de beleidsdoelen van deze regering gehaald moeten worden. Bissumbhar past zo te zien niet meer daarin. De politicus benadrukt echter dat de Palu geen tijd heeft om  personen te beoordelen, maar eerder het inhoudelijk beleid. ‘Als er iemand is die  het inhoudelijk beter kan, wie zijn wij als Palu om dat te bekritiseren?’
De tijd dringt voor de regering. Ramnandanlal zegt dat de uitvoering van het beleid achterwege blijft. Het geklaag in de samenleving wordt steeds luider. ‘We weten weinig van wat er sprake is in de regering. Er wordt weinig doorgecommuniceerd.’  De Palu is echter benieuwd of de verandering, verbetering tot stand zal brengen.

error: Kopiëren mag niet!