Koploper Jong Mariënburg laat dure punten liggen

Koploper Jong Mariënburg heeft dure punten laten liggen bij de Commewijnesportbond tegen de ploeg Vios. Aan de andere kant had Vios de punten hard nodig, om nog in de race te blijven voor het kampioenschap. Na een 0-0-ruststand, scoorde David Arga binnen vijf minuten twee keer voor Vios. De laatstgenoemde wist daardoor de wedstrijd met 2-0 te winnen van Jong Marienburg.
Indo maakte ook gretig gebruik van de verliespartij van Jong Mariënburg. Indo wist zijn wedstrijd tegen Zundapp Boys met 4-1 te winnen na een 2-0-ruststand. Francis Nojokromo ( 2x), Evani Somohardjo en Ryanto Seari scoorden voor Indo, terwijl Vijay Harbhajan de tegentreffer scoorde. Door deze overwinning van Indo komen zij nu op gelijke hoogte met Jong Mariënburg.
Zoelen wist ook zijn wedstrijd te winnen met 3-1 van Ellen na een 2-0-ruststand. Gustaaf Sankarsa, Partowitono en Dinesh Dail scoorden voor Zoelen, terwijl Humphrey Adame de eer redde voor Ellen. Mega maakte gehakt van de rode lantaarndrager Voorburg. Het werd een 6-1- overwinning na een 1-0-ruststand voor Mega. Rudie Saffoe ( 3x), Theo Mozes ( 2x) en Vikash Ramkhelawan scoorde voor Mega, terwijl Marvin Gummels de tegentreffer scoorde.
 

Standenlijst SBC:

# Vereniging

W

Ptn

1 Jong Marienburg

10

21

2 Indo

10

21

3 Vios

11

19

4 Ellen

10

18

5 Zoelen

11

16

6 Loco Motief

10

15

7 Mega

11

15

8 Black Tiger

10

14

9 Zundapp Boys

11

7

10 Voorburg

10

3

error: Kopiëren mag niet!