Beslissende wedstrijden te LSB vandaag

De competitie van LSB wordt vandaag voortgezet met een drietal wedstrijden. In de U-15-klasse speelt koploper Jong Rambaan tegen de ploeg van Real Poerwo. Deze wedstrijd begint om 17.15 uur. Dan worden er twee wedstrijden afgewerkt in de Eersteklasse. Om 18.30 uur speelt Sea Boys tegen Real Poerwo. De beide ploegen zijn nog in de race voor een plek in de finaleronde. De ploeg uit Vredenburgweg staat op de vierde en laatste finaleplek met 12 punten, terwijl de jongens uit Dessa op plaatsje nummer 6 zijn met 11 punten. De winnaar van vandaag is met één been al in de finaleronde samen met SCA en Jong Rambaan.
‘De voorbereidingen lopen een beetje stroef, omdat wij te maken hebben met een groep spelers die schoolgaande zijn en een ander deel werkt. Dus we proberen zoveel mogelijk een balans te brengen in de selectie’, zegt trainer Jerry Steinbach van Sea Boys aan Dagblad Suriname. ‘ Real Poerwo zal zo wie zo de sprong over ons willen maken, dus ik verwacht heel veel tegenstand van hun, dan normaal. We weten wel een ding, als we vandaag winnen kan de plek in de finaleronde  ons niet meer ontgaan’, zegt Steinbach als laatste.
De andere wedstrijd, die om 20.30 uur begint, zal een treffer zijn tussen Real Java en Bangun Muda. De ploeg uit Javaweg begon de competitie heel sterk, en iedereen dacht dat Real Java een van vier ploegen zou zijn die in de finaleronde zou spelen. Maar in de tweede ronde gaat alles mis met Real Java. De laatstgenoemde, die stevig op de derde plaats stond, zakte na een aantal verloren wedstrijden helemaal naar plaatsje nummer 5 en heeft nu 12 punten. Maar nog niks is verloren voor Real Java, als ze van Bangun Muda kunnen winnen. Maar aan de andere kant hebben de jongens van De Craneweg ook alle kansen om de finaleronde te halen. De ploeg heeft nu 10 punten weten binnen te halen. Een winstpartij op Real Java zal hun heel goed doen. Alle drie wedstrijden worden in het Emiel Brielstadion gespeeld.

Standenlijst LSB:

# Vereniging

W

Ptn

1 SCA

12

32

2 Jong Rambaan

12

31

3 Curaboys

11

13

4 Seaboys

11

12

5 Real Java

11

12

6 Real Poerwo

12

11

7 Bangun Muda

12

10

8 Parana

11

7

error: Kopiëren mag niet!