Behandeling Wet Bloedvoorziening uitgesteld tot nader order

De Wet Bloedvoorziening die op de agenda stond om gisteren tijdens de openbare vergadering behandeld te worden, heeft geen voortgang gevonden. De commissie van rapporteurs, voorgezeten door Theo Vishnudath, heeft het niet kunnen bolwerken om de wet tijdig voor te bereiden, zodat het behandeld zou kunnen worden in de openbare vergadering. Voorafgaande  aan de openbare vergadering kwamen de assembleeleden bij elkaar in een huishoudelijke vergadering. Volgens het assembleelid Mahinder Rathipal zou in huishoudelijk verband eerst het pre- advies en het eindverslag van de Wet Bloedvoorziening aangenomen moeten worden alvorens men kon overgaan tot behandeling van de wet in het openbaar. De behandeling van deze wet is uitgesteld tot nader order. Volgens Rathipal had men eerder al voorzien dat de vergadering van gisteren uitgesteld zou worden. Het was geen verrassing.

error: Kopiëren mag niet!