Aruba International Film Festival in juni

De derde editie van het Aruba International Film Festival (AIFF) zal in juni plaatsvinden. Oprichter en uitvoerend producent Jonathan Vieira heeft bekendgemaakt dat de schrijver en producent Claudio Mazenta, die al meer dan dertig jaar bekend is in de filmwereld, de artistieke leiding van het AIFF op zich zal nemen.  Masenza heeft jarenlange ervaring als lid van selectiecommissies van beroemde festivals over de hele wereld, zoals het Venice Film Festival en het Rome Film Festival. Dit jaar heeft het Arubaanse festival de grote eer de internationale superster en musicus dj Chucky te ontvangen, die op zaterdag 23 juni zijn concert Dirty Dutch zal geven. De bekende stand-up comedian Jorgen Raymann zal op twee nachten tijdens het filmfestival optreden met zijn De Beste van Raymann. Het Aruba International Film Festival vindt dit jaar plaats van 22 tot en met 28 juni. Het idee achter het Aruba International Film Festival begon om attentie van het eiland Aruba te krijgen. Jonathan vertelt dat hij naar het gouvernement stapte in Aruba met zijn idee om Aruba meer bekendheid te geven met een internationaal filmfestival. Jonathan komt uit de entertainmentwereld en heeft gewerkt in New York en Italië.  De films die vertoond zullen worden, zullen pas 3 weken voor het festival bekendgemaakt worden.  Tijdens het AIFF zullen Caribische en Hollywood films vertoond worden. Jonathan is in gesprek met Surinaamse regisseurs. Besreizen is de samenwerking aangegaan met AIFF. Volgens Jonathan ging dit heel snel en vriendelijk. Hij werd door de marketing- & promotieagent, Migelda Lo Fo Wong, gebeld om de samenwerking aan te gaan en hij ging meteen akkoord.  Besreizen zal in verband met het festival speciale pakketten samenstellen om de Surinaamse gemeenschap in de mogelijkheid te stellen om dit internationaal gebeuren mee te maken. Mensen uit Amerika, Europa en Venezuela hebben de afgelopen twee jaren het filmfestival bezocht.

error: Kopiëren mag niet!