RBN’s Top 10 Hitparade met Fauzia

RBN’s Top 10 Hitparade is het populaire programma dat via RBN TV op kanaal 5 om de ene week vertoond wordt. Het wordt op de vrijdagavond omstreeks 21.00 uur uitgezonden met de herhaling op de daaropvolgende dinsdag om 16.00 uur. Het programma wordt gepresenteerd door Fauzia Abdoelrahman. Ze is ook veel sociaal bezig en houdt van dansen en zingen.
De top 10-lijst wordt samengesteld aan de hand van de meest afgedraaide nummers op Radio Noer (92.1 FM). De top 10 wordt samengesteld met video- en filmclips van deze hitnummers. Er is ook een 11de song in dit programma, wat de breaksong heet. Dit is meestal een hitnummer uit de voorgaande jaren dat past bij de tijd en omstandigheid. Zoals een holinummer in de phagwaperiode.
In de Top 10 Hitparade wordt er verder verteld over de film waaruit het lied gehaald is, evenals achtergrondinformatie over de acteurs, the making of the film en dergelijke. Daarnaast wordt er ook aandacht geschonken aan de zanger of zangeres van het lied. De volgende aflevering van de Top 10 Hitparade is op vrijdag 23 maart.

error: Kopiëren mag niet!