18-jarige Dennis Doekoe scoort zeven doelpunten tegen Tyrus

De 18-jarige Dennis Doekoe was zonder meer de killer van Tyrus in de competitieontmoeting tegen Botopasie bij de NGVB. Doekoe scoorde voor dit seizoen een record van zeven doelpunten in een wedstrijd. Hij stond eerder samen met Robert Dikan van PVV op vier doelpunten in een wedstrijd. Botopasie verpletterde Tyrus met 11-0 na een ruststand van 3-0.  Voor Botopasie was dit  de tweede grote zege van het seizoen. De vorige week versloeg Botopasie Hannover met 10-1. Armando Lugard  (2x), Tesfa Boldewijn en Michael Doekoe scoorden de overige treffers.
Voor Tyrus  was het verlies tegen PVV nog iets dragelijk, toen met slechts 0-2 werd verloren.Bij de rust kwam  PVV tot een 1-0 score, door een doelpunt van  Giovanni  Berrenstein in de 40ste minuut. Met dit doelpunt maakte Berrenstein zijn misser van de in de 40ste minuut toegekende strafschop goed. De ingevallen  Melgalvio Setoe zorgde voor het tweede doelpunt van  PVV. De spelers Carlos  Yvel en Gillermo Rijkaard kregen van scheidsrechter Marcel Plet de rode kaart wegens onbehoorlijk gedrag.
Vasas boekte een 4-3-zege op Napoli, nadat er gerust werd met gelijke score van 2-2. Voor Vasas scoorde Shobri Madijokromo (3x) en Atish Sewratan. De tegentreffers van Napoli kwamen van Regillio Meursing. PVV keerde onverrichter zake terug naar huis, daar Hannover met slechts vijf spelers verscheen om te spelen. Hannover zal door deze handeling sowieso uit het verdere verloop van de competitie worden gehaald, daar de ploeg niet in staat is om aan haar wedstrijdverplichtingen te voldoen.
In de U-20-jeugdklasse revancheerde Puwa Nani zich aan het begin van de tweede ronde met 2-1 over Flora. Flora die de eerste ronde ongeslagen afsloot, won in die ronde met dezelfde cijfers van 2-1 van Puwa Nani. Voor Puwa Nani die bij de rust met 1-0 leidde, scoorden Otniel  Daniȅl en Ardiles Petrusi, terwijl Kelay Vink de eer redde voor Flora.
Op programma voor donderdagavond om 18.00 uur in de U-20-jeugdklasse  Napoli tegen Jong Aurora en om 20.00 de laatste wedstrijd van de eerste ronde in de Eersteklasse Botpasie tegen Benfica.