Dosko bezig met inhaalslag op ranglijst

De ploeg van Dosko is bezig met een inhaalslag te maken op de ranglijst van de Vrouwencompetitie van de SVB. De landskampioen die in het begin van de competitie weining wedstrijden had gespeeld, maakt nu met zijn overwinning een stijging naar de top. Ze is inmiddels al beland op de tweede plaats. Zaterdag speelt Dosko tegen Merodia en bij winst staan ze slechts 1 punt achter koploper Oema Soso en nog hebben ze een wedstrijd in de hand.
Afgelopen weekend won Dosko met 3-0 van Diva door goals van Lucretia Slagveer, Conchita Slagveer en Mervil Blatz. Adjoema won in Coronie met 1-0 van Merodia.
In de U-20-klasse heeft Real Java met 3-0 gewonnen van Simeria door goals van Dorien Tojosemito, Aretha Topawiro en Kayleigh Moastro. Oema Soso was met 6-0 te sterk voor SAS door doelpunten van Pamela Ansoe (2x), Andaya Landveld (2x), Xaviera Somowidjojo en Obijenta Pierau. In deze klasse wordt zondag de competitie voortgezet op het Futsalveld. Om 09.30 uur speelt Merodia tegen Simeria, daarna om 10.45 uur Diva – Adjoema.

De stand in de Vrouwencompetitie:

Nr Vereniging

G

Pnt

V

T

01 Oema Soso

5

11

30

6

02 Dosko

3

7

14

1

03 Adjoema

4

7

11

14

04 Merodia

4

5

11

5

05 Diva

5

5

7

10

06 Simeria

5

0

0

37

 

error: Kopiëren mag niet!