Finale Presidents Cup Zangvogelbond zondag

De Surinaamse Zangvogelbond  bereikt haar hoogtepunt van het Presidents Cup Februari 2012-zangvogeltoernooi op zondag 18 maart 2012. Dan worden de finales gespeeld in de verschillende klassen. De wedstrijden bij de twa twa en de picolet starten om 07.15 uur en de rotiwedstrijden om 7.30 uur. De prijsuitreiking vindt plaats om 9.00 uur door president Desi Bouterse. Het is voor het eerst in de geschiedenis van de Surinaamse Zangvogelbond dat er een Presidents Cup gehouden wordt en dat de president de prijzen zal uitreiken. De Zangvogelbond heeft reeds eerder bezoek gehad van de Amerikaanse ambassadeur en de toenmalige vicepresident Ramdien Sardjoe.
Bij de twa twa`s staan in de finale Jupiter tegen Gouden Ring. Bij de picolets staan Commewijne 1 – Friends en bij de roti`s Mahonystars – Goudstars in de finale. De winnaars mogen zicht trots de Presidents Cup Februari 2012-zangvogelkampioen noemen.

error: Kopiëren mag niet!