10 jaar schorsing voor speler KD 2011

De Livornosportorganisatie (LSO) heeft afgelopen tijd zware straffen uitgedeeld aan spelers en bestuursleden die zich hebben misdragen op het complex van het Eddy Blackmanstadion, tijdens of na wedstrijden. De zwaarste straf is gegaan naar de speler Suresh Balkaran van de tweedeklassenploeg KD 2011. Balkaran misdroeg zich ernstig na een competitiewedstrijd. Hij schold de arbiters flink uit vanuit de tribunes en ging ook tekeer tegenover medewerkers en bestuursleden van de LSO. Daar hij eerder al gestraft was, kreeg hij een stadionverbod van 10 jaar van het LSO-bestuur. Ook bestuurslid Ramcharan van Hindboys is zwaar gestraft. Hij is voor 2 jaar geschorst door het LSO-bestuur voor het zich misdragen in het stadion. Verder is door de Strafcommissie van de LSO de speler Marcelo Triesie van FC ADO voor 5 wedstrijden geschorst. Triesie had, na een rode kaart gekregen te hebben in de wedstrijd tegen Hindelaya, de arbiter uitgescholden.

error: Kopiëren mag niet!