SCA blikt Bangun Muda in

De ploeg uit Altonaweg heeft korte metten gemaakt met Bangun Muda in de competitie van de Lelydorpsportbond (LSB). Het leek erop dat Bangun Muda voor een verrassing zou zorgen, toen Gregory Kastoredjo in de 18de minuut een loeier van een schot in het doel trapte en de ploeg op een 1-0-voorsprong bracht. Maar de koploper herstelde zich heel goed na de vroege achterstand en voor rust nam ze een 2-1 door doelpunten van Geoff Doengaja en Hristo Bostdorp. In de tweede helft was het een eenrichting verkeer. Melvin Valies liet weer van zich spreken en scoorde liefst 4 doelpunten. Doengaja scoorde nog een en bepaalde de eindstand op 7-1.
Jong Rambaan wist nipt te winnen van Real Java met een magere 1-0 score. De gouden treffer werd gescoord door Robert Imanuel. Real Poerwo boekte een knappe 2-1-overwinning op de rode lantaarndrager Parana. Romario Grauwde die na lange tijd weer speelde bij Parana, wist het enige doelpunt te maken. Sergio en Rianto Karijopawiro scoorden voor de jongens van Dessa, Real Poerwo.