Kick-off Avondvierdaagse 2012 met lancering Voetspoor

De 48ste Avondvierdaagse (AVD) staat voor de deur. Paramaribo zal de van 11 tot en met 14 april 2012 in het teken staan van de wandelmars. Met de lancering van het officieel AVD-boekje Voetspoor 2012 is de kick-off voor dit evenement gegeven. Deze editie van deze wandelloop heeft als thema Een gezond idee, wij doen allemaal mee met de AVD. De slagzin dit jaar heeft de volgende vier sleutelwoorden: gezond, idee, wij en allemaal. Met dit thema wil de BVSS als eyeopener optreden om aan te geven dat de AVD een open activiteit is en dus voor de totale samenleving toegankelijk. Gezond bewegen is namelijk een nationale zaak, waarbij geen enkele groep zich mag uitsluiten.
De AVD blijft een gezonde bewegingsactiviteit voor de samenleving en vele anderen die er met veel trots naar uitkijken, wat aanspoort tot een continue gezonde levenstijl. De wandelsport is zonder reserves de minste blessure gevoelige sport.  Een gezond idee betekent voor ons dat iedereen met een bepaalde gezondheidsstatus wordt geboren. Dat betekent dat wij genoodzaakt zijn deze te onderhouden door middel van een gezonde levensstijl. Wij moeten ons ervan bewust zijn dat het onderhoud van onze gezondheid geld kost. Naast de andere uitgave, moeten we het onderhouden van onze gezondheid ook primair stellen.
De AVD is zonder meer het grootste sportvolksevenement qua actieve en passieve deelnemers, met een grote kijk-, en luisterdichtheid gedurende 4 dagen. Wat we zien en beleven tijdens de AVD is het product van ons allen en niets anders. Ook dit jaar is Fernandes Bottling en Ice cream  de hoofdsponsor van Surinames grootste evenement. Dit jaar zal de 48ste editie van 11 t/m 14 april 2012 gehouden worden. De teach-in is op zaterdag 31 maart 2012.

error: Kopiëren mag niet!