Voetganger aangereden na botsing

De 25-jarige voetganger M.E. is donderdagmorgen omstreeks 10.00 uur door een auto aangereden nabij de kruising van de Johannes Mungrastraat en de Veldhuizenlaan. M.E. liep daarbij een schouderfractuur op en is ter verpleging in het ziekenhuis opgenomen. De auto die M.E. aanreed, werd bestuurd door de 40-jarige C.S.
 C.S. reed over de Johannes Mungrastraat toen hij in botsing kwam met een andere automobilist, komende uit de Veldhuizenlaan. De automobilist komende vanuit de Veldhuizenlaan verleende geen voorrang aan het  verkeer over  de Johannes Mungrastraat en veroorzaakte daardoor de botsing. Op dat moment liep de voetganger M.E. in de Johannes Mungrastraat.
 Door de botsing verloor de bestuurder C.S. de controle over de besturing van zijn auto, met het gevolg dat hij M.E. aanreed en wel zodanig dat die bekneld raakte onder de auto. De persoon die als veroorzaker van de botsing en aanrijding is aangemerkt, is de 49-jarige A.K. Beide autobestuurders zijn in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs.

error: Kopiëren mag niet!