Nieuw NDP-bestuur Wanica geleid door Santoe

Op maandag  5 maart werden er interne bestuursverkiezingen gehouden in Ocer. Het ging om de verkiezing voor  het bestuur van de Nationale Democratische Partij afdeling Wanica. Er is in elk geval een nieuwe bestuur uit de bus gekomen onder leiding van dhr. F.Santoe. ‘Echter moet men deze verkiezing niet zomaar aan zich voorbij laten gaan. Het is een duidelijke statement van de ressortleden van NDP Wanica dat men zeer ontstemd was over het  functioneren van het oud-bestuur. In het nieuwe bestuur hebben zitting naast Santoe als voorzitter, dhr. Van Bosse (ondervoorzitter), dhr. Wongsodikromo (secretaris) en dhr. Mahabier Panday als penningmeester. ‘De intriges en  vriendjespolitiek waren meer regel dan uitzondering, althans dat was het gevoel dat bij het electoraat heerste. De jongeren in  Wanica hebben dit gedrag van de oude vrienden binnen de partij danig afgestraft.’
‘Het nieuwe bestuur onder leiding van Santoe heeft een duidelijke boodschap afgegeven aan het totale politieke veld in ons land. Deze revolutie moet in alle partijen plaatsvinden. Het kan niet meer dat politieke vrienden elkaar alles gunnen ten koste van de mensen die hen macht hebben gegeven om problemen die op individuele basis niet verantwoord oplosbaar zijn, te helpen aanpakken. Politici die zich democraten noemen, moeten te allen tijde zich hieraan onderwerpen. Als men dat niet kan, moet men de handdoek in de ring gooien.’ Santoe roept alle NDP-structuren op om bij de hoofdbestuursverkiezing van vrijdag 9 maart 2012 massaal te gaan stemmen en ‘indien men een ware revolutie wil, moeten zij hun stem uitbrengen op de hoofdbestuurskandidaten Clifton Hardenberg, Rabinder Kali en Sandjaikoemar Sardjoe’.

error: Kopiëren mag niet!