Dronken autobestuurder rijdt voetganger de dood in

De 52-jarige voetganger Tjanderdath Bagali is eergisteren rond middernacht aan de Parmessarweg in het district Nickerie aangereden door de autobestuurder J.R. J.R. verkeerde ten tijde van de aanrijding onder invloed van alcoholhoudende drank. Bagali is ten gevolge van de opgelopen verwondingen ter plaatse overleden. Volgens voorlopig onderzoek reed de autobestuurder over de Parmessarweg komende vanuit de richting van de Attaoelahweg. De voetganger liep ook in dezelfde  richting. Naar verklaring van de  26-jarige autobestuurder zag hij de voetganger Bagali plotseling voor zijn auto verschijnen, waarbij die is aangereden. J.R. is hangende het onderzoek aangehouden en zijn rijbewijs is ingevorderd. Het ontzielde lichaam van Bagali is voor obductie in beslag genomen. Bagali is de 16e verkeersdode voor dit jaar.
Widjai Ganesh

error: Kopiëren mag niet!