Auto Trader geeft gratis brandstof als stunt

Staat uw kentekennummerplaat van uw auto afgebeeld op de website www.autotrader.sr dan heeft u het recht om die dag gratis te tanken bij het SOL-pompstation op de hoek Zinniastraat en de Verlengde Gemenelandsweg. Deze actie biedt Occasionportal Auto  Trader de Surinaamse gemeenschap aan voor de komende zes maanden. Het zoeken naar een betaalbare auto wordt voor de consument  nu vergemakkelijkt met de introductie van de genoemde unieke Auto Trader-website. Op deze site adverteren autobedrijven en automarkten al hun vervoersmiddelen en equipment zoals personen- en luxewagens, pick-ups en tractoren. In verband met de launch van deze website wordt het gratis tanken georganiseerd als een promo, zegt eigenaar Rob van den Bos aan Dagblad Suriname.  Auto Trader  gaat elke dag op pad om auto’s te fotograferen in de stad. Degene wiens kentekennummerplaat wordt geplaatst op de website is voor die dag de winnaar van de actie en mag voor die dag gratis diesel of benzine tanken bij SOL. Bij de pomp staan ook de winnende kentekennummers. De site werd gisteren gelaunched. Kort na de opening werd de site al  bezocht.
Van den Bos wil hiermee het aanbod van vervoersmiddelen die in de verkoop zijn  onder de aandacht brengen bij de zoekende consument. Kopers hoeven niet meer van de ene plek naar de andere te gaan om te shoppen, op zoek naar een geschikte (tweedehandse) auto. Op de website staan de prijzen in Surinaamse dollars afgebeeld en wordt technische detailinformatie van auto’s en  andere vervoersmiddelen gegeven. Bij Auto Trader kunnen er ook auto’s geveild worden. Kopers zijn in de gelegenheid een bod te doen op de vervoersmiddelen in de veiling. Die mogelijkheid hebben zij gedurende het aantal weken dat op de veiling is gemeld. Aan het eind van de veilingperiode wordt het vervoersmiddel verkocht aan de hoogst biedende koper. ‘Auto Trader is gelijk een grote digitale show van auto’s en andere vervoersmiddelen.  Consumenten hebben de mogelijkheid om de vervoersmiddelen slechts te  bezichtigen op het internet. Voor een eventuele koop moet de consument naar de dealer toe. De veiling is compleet gedigitaliseerd. De afhandeling geschiedt dan ook via het internet.’

error: Kopiëren mag niet!