WSO zet competitie voort op vrijdag

De Wanicasportorganisatie heeft de ploeg van SVH geroyeerd. Het was de tweede keer dat SVH niet kwam opdagen. En volgens het HR betekent dit royement en een schorsing van 1jaar. In het competitiejaar 2009 – 2010 was de ploeg ook al geroyeerd voor hetzelfde feit. Na 1 jaar schorsing kwamen ze terug. En nu hebben ze dezelfde grap weer uitgehaald. Onder het huidige bestuur is SVH  niet meer welkom. Als ze terug willen komen, moeten ze met een compleet nieuw bestuur komen.
De competitie van WSO wordt vrijdag weer voortgezet na de SVB-bekerwedstrijd tussen Lawa VIP en SNL. Deze wedstrijd begint om 19.30 uur. Om 21.00 uur speelt Sunny Point tegen Tandu. Op zaterdag 3 maart is er weer een bekerwedstrijd tussen A Coconut en Tahiti.
Zondag 5 maart wordt de competitie voortgezet met een 5 tal wedstrijden. De activiteiten beginnen om 10.00 uur, dan speelt Jaw Jaw tegen Guanini, gevolgd door Sunny Point tegen Isrie. Om 14.00 uur speelt Slee Junior tegen Inter kaja, daarna Tjapanda tegen Atletico. De laatste wedstrijd van zondag gaat tussen Bermuda en Lawa VIP

error: Kopiëren mag niet!