De MSB sluit algemene ronde Eerste klasse af

Gisteren heeft de laatste wedstrijd plaatsgevonden in de algemene ronde van de MSB. Het ging tussen Deva boys en Tamansarie. Deva Boys had zich al geplaatst voor de finaleronde en Tamansarie moest ervoor zorgen om niet met meer dan 10-0 te verliezen. Dit hebben ze ook gedaan. Deva Boys won uiteindelijk met 6-0. De doelpuntenmakers waren Rusdie Daniel, Khan Shahierali, Ferosh Bakash (2x) en Johanathan Iroredjo (2x) De finaleronde zal aanvangen in het weekend van 24 maart 2012 tezamen met de finaleronde van de tweedeklasse.
De meeste doelpunten werden in de algemene ronde gescoord door Deva boys, namelijk 43 gevolgd door Nacional met 33. De nr. 1 van de standenlijst JVV was 29 keren trefzeker.
De topscoorder komt dan ook uit de gelederen van S.V. Deva Boys en wel de speler Jonathan Iroredjo met 19 doelpunten, gevolgd door Gino Brandon van Nacional met 15 doelpunten.
De minst gepasseerde doelman is van JVV, die slechts 7 doelpunten in 9 wedstrijden doorliet gevolgd door de doelman van Nacional met 8 doelpunten.
Deva boys B is gedegradeerd naar de Tweedeklasse, terwijl de verenigingen Happy Boys en Bintang Lair promotie/degradatiewedstrijden zullen spelen met de nummers 3 en 4 van de Tweedeklasse.

error: Kopiëren mag niet!