The Brothers een ronde verder in SVB-bekercompetitie

De openingswedstrijd in de SVB-bekercompetitie ging tussen Young Rhythm en The Brothers. Na een 0-0-ruststand eindigde de wedstrijd in een 1-1-gelijkspel. Penalty’s moesten de beslissing brengen, wie naar de volgende ronde zou gaan. Bij het nemen van penalty’s was The Brothers beter en won de wedstrijd met 5-4.
In een matige eerste helft kwamen geen van beide ploegen tot scoren en de ruststand was 0-0. Na de rust nam Young Rhythm vrij verrassend een 1-0-voorsprong in de 67ste minuut. Het was de speler Romeo Adensiba die scoorde. Hierna werd The Brothers wakker en stuurde veel spelers naar voren. en hun hard werken werd beloond door een doelpunt van Lloyd Panka in de 78ste minuut, 1-1. Zeven minuten daarna moest Young Rhythm verder met 10 man. Rodney Awenoese kreeg de rode kaart wegens trappen van zijn tegenstander. De wedstrijd eindigde in een 1-1-gelijkspel.
Omdat er een winnaar moest zijn, werden er penalty’s getrapt. Bij het nemen van de penalty’s was de ploeg van The Brothers koelbloediger dan die van Young Rhythm. De laatstgenoemde miste namelijk 1 penalty. The Brothers wist de wedstrijd uiteindelijk te winnen met 5-4 en plaatst zich voor de volgende ronde van de SVB-bekercompetitie. De wedstrijd tussen Amardeep en Boma Star vond geen voortgang wegens slechte veldgesteldheid.

error: Kopiëren mag niet!