Getuigen gedagvaard in aanrijdingzaak met dodelijke afloop

Rechter Daniële Karamatali is gisteren aangevangen met de behandeling van de aanrijdingzaak waarbij Okita M. betrokken is geweest. Aan Okita worden vier feiten ten laste gelegd. Hij wordt verweten de 31-jarige voetganger Slavion With op 23 januari 2012 dodelijk te hebben aangereden. Ook wordt hem het verwijt gemaakt dat hij onder invloed van alcohol verkeerde ten tijde van de aanrijding. Het slachtoffer werd nabij de kruising van de Nieuw Weergevondenweg en de Santodorpweg van achteren aangereden. Op het moment liep het slachtoffer op de berm langs de Nieuw Weergevondenweg. Na de aanrijding reed Okita door, maar meldde zich binnen vier uren aan op het politiebureau Santodorp.
Officier van justitie Ilse Krenten gaf twee getuigen op. Zij wil de politiemannen op de volgende zitting horen. De magistraat stelde deze zaak uit naar 12 april. Okita wordt juridisch door advocaat Stanley Marica bijgestaan. De verdachte blijft gedurende het onderzoek nog aangehouden.
 Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!