Coronie nog steeds niet gecertificeerd

Coronie kan nog steeds de level 1-certificering van het DLGP- programma niet krijgen.  Het district met de wuivende palmen beschikt niet over een districtsadministrateur en een burgerinformatiecentrum.
De laatste districtsadministrateur, Roberta Leeflang, vertrok niet lang nadat Harriet Ramdien tot districtscommissaris werd benoemd. Volgens het DLGP – programma is het hebben van een districtsadministrateur één van de vereisten om gecertificeerd te worden. Deze houdt de boekhouding van het district in de gaten.
Verder blijkt dat Coronie niet over een burgerinformatiecentrum beschikt. Dit centrum is belangrijk voor het district en voor de burgerij, maar vooral het bedrijfsleven. Ondernemers kunnen hier namelijk terecht om allerhande informatie over het district te vergaren. Coronie heeft tot nu toe geen van deze zaken in place. Het district beschikt evenmin over een districtssecretaris.

error: Kopiëren mag niet!