Aanrijdingzaak Hendrikstraat staat voor getuigenverhoor

De 41-jarige Manboodjkoemar B. is betrokken geweest bij een aanrijding met dodelijke afloop aan de Hendrikstraat. De 36-jarige Aniel Sheombar werd op oudejaarsdag dodelijk aangereden door het voertuig van de verdachte. Rechter Daniële Karamatali maakte gisteren een aanvang met de behandeling van deze zaak. Openbare aanklager Ilse Krenten heeft de zaak voorgedragen. Aan Manboodjkoemar wordt verweten dat door zijn schuld Sheombar kwam te overlijden. De verdachte verkeerde zodanig onder invloed van alcohol dat hij niet in staat was het voertuig goed te besturen. De vervolgingsambtenaar heeft behoefte om twee politieagenten te horen in deze zaak. De verdachte heeft advocaat Irvin Kanhai in de arm genomen. Op 12 april zullen de twee getuigen worden gedagvaard. Manboodjkoemar blijft hangende het onderzoek in voorarrest.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!