Dronkaard die zwerver doodreed voor de rechter

De 29-jarige autobestuurder Marlon A. reed op 20 januari 2012 met een vrij hoge snelheid over de Grote Combéweg. Ter hoogte van de brug verloor hij de controle over het stuur. Hij kwam op het verhoogde gedeelte van de brug en reed de voetganger aan. De man die een zwerversbestaan leed, overleed op slag. Marlon die met de schrik vrijkwam, is niet in het bezit van een geldig rijbewijs en verkeerde onder invloed van alcohol. Het ongeluk deed zich voor op de kruising van de Grote Combeweg en de Roseveltkade. Gebleken is dat het slachtoffer omstreeks dat tijdstip op de brug nabij voornoemde kruising stond, toen hij werd aangereden door een personenauto. Op 12 april zullen twee getuigen worden gedagvaard. Gedurende het onderzoek ter terechtzitting blijft Marlon aangehouden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!