Rambaan wint nipt van Seaboys

Afgelopen week werd de competitie van Lelydorp voortgezet met de 8ste ronde. De ploeg van Jong Rambaan wist heel knap een 1-0-overwinning te behalen op Seaboys. In de 22ste minuut scoorde Gregory Drielingen het gouden doelpunt tegen de jongens van Vredenburgweg. Hierdoor behoudt Jong Rambaan een achterstand van drie punten op koploper SCA.  Na zoveel verliespartijen wist Parana eindelijk te winnen. Het slachtoffer werd de goed spelende Real Java. Jonathan Sariman bracht de jongens van Javaweg al in de 11de minuut op een 1-0-voorsprong. Hierna nam Parana het spel over. Giovanni Mahabir tekende voor de gelijkmaker 1-1. Daarna scoorde Maikel Moeljoredjo 2-1 voor Parana. Uiteindelijk bepaalde Mitchell Samijo de stand op 3-1.
In de Tweedeklasse boekte Jong de Ster een 4-3-overwinning op Tuinstad. Stefan Toredjo, Justin Karijowiredjo, Murpy Todikromo en Henkie Asmawidjaja scoorden voor Jong de Ster. Milton Moeslikan scoorde alle drie doelpunten voor Tuinstad. Flamingo kwam van een 1-3 achterstand, om alsnog 4-4 gelijk te spelen tegen Rodan. Oliver Keizerweerd, Quince Seedo, Tevin Castillion en Orfeo Berggraaf scoorden voor Flamingo. Jason Kasanredjo ( 2x), Daniel Martodrono en Xoverro Resodikromo scoorden voor de jongens uit Domburg.
De competitie wordt vrijdag voortgezet met de 9de ronde. Om 17.15 uur spelen de U-15-jongens van Jong Rambaan tegen Parana, daarna speelt Curaboys tegen SCA om 18.30 uur. De laatste wedstrijd van vrijdag gaat tussen Bangun Muda en Real Poerwo.
Zondag zijn er vier wedstrijden op programma. Om 10.00 uur speelt Ras’75 tegen Utrecht in de Tweedeklasse. Daarna speelt Jong Rambaan tegen Parana in de Eersteklasse, gevolgd door Real Java tegen SCA. De laatste wedstrijd gaat tussen Curaboys en Real Poerwo.

Standenlijst Eersteklasse:

# Vereniging

W

Ptn

1 SCA

8

22

2 Jong Rambaan

8

19

3 Real Java

8

12

4 Curaboys

8

10

5 Seaboys

8

8

6   Real Poerwo

8

7

7 Parana

8

7

8 Bangun Muda

8

4

 

error: Kopiëren mag niet!