Boma Star-voorzitter Ro Biharie: Ik bemoeide niet met wie moest spelen

‘ Het is helemaal niet waar dat ik ging bemoeien welke spelers in de basis moesten beginnen en dat ik veel naar het plubliek luister’, zegt voorzitter Ro Biharie van Boma Star aan Dagblad Suriname. ‘Ik was juist voorstander van dat als spelers niet trainen, je die jongens buiten de selectie moet laten. Maar juist die jongens nam hij mee in de groep van 18. Ik heb hem juist gelaten om te doen wat hij wilde met de selectie. Wat ik alleen wilde, was dat Boma Star volgend jaar in de SVB-hoofdklasse moet spelen’, zegt Biharie naar aanleiding van de uitlatingen van de ontslagen trainer van deze ploeg, Winston Feller. Volgens de gewezen trainer bemoeide de voorzitter met de opstelling en luisterde veel naar het publiek.
‘De reden waarom ik hem bedankt heb, is dat hij na 10 wedstrijden spelen nog steeds geen vast basiselftal heeft. Ook heeft Boma Star de laatste wedstrijden heel slecht gepresteerd. We hebben punten laten liggen die niet nodig waren. Dit had ons vorig jaar ook de das omgedaan. Nu wil ik dat dit niet meer moet gebeuren. Bij het begin van de competitie heb ik hem gewezen op de fouten die hij vorig jaar had gemaakt, maar na 10 wedstrijden zie ik dat hij weer diezelfde fouten begint te maken’, zegt Biharie. ‘Hierdoor raken de supporters teleurgesteld en deponeren die klachten bij mij. Ze willen mooi voetbal zien en vooral dat de ploeg alle wedstrijden wint’, zegt de voorzitter van de ploeg uit de Magentaweg.
‘Zo heeft hij gepresteerd tegen ACoconut ons topscoorder Jelany Djemesie niet te laten startten. Terwijl hij alle trainingen bezocht had. Eerder heeft hij hetzelfde uitgehaald met Alfredo Finkie. Wij stoppen veel geld in Boma Star en daarom willen wij resultaat zien. En niet dat topspelers die komen trainen op de bank startten’, zegt Biharie.
Verder zegt Ro Biharie dat hij Feller heel dankbaar is, wat hij voor Boma Star heeft gedaan. Hij was de man die ons zover heeft gebracht, hiervoor wil ik hem hartelijk bedanken. Feller heeft Boma Star drie jaar geleden via het Lidbondentoernooi geloodst naar de SVB-eersteklasse’, geeft Biharie tot slot aan.

error: Kopiëren mag niet!