Bohr houdt Sadiek op remise

Koploper John Sadiek heeft een punt laten liggen in de 7de ronde van de finale van het Persoonlijk Landskampioenschap (PL) dammen 2012. Tegen Derryl ‘Rasta’ Bohr speelde de damdokter remise. Ondanks het feit dat Sadiek het middenspel beheerste, wist Bohr een gelijkspel af te dwingen. Door deze score blijft Sadiek aan kop met 11 punten, maar de concurrenten Guno Burleson en Gerson Bendt staan nu op 10 punten. Burleson won van Dheeradj Somai door de korte vleugels te verzwakken en naar dam door te breken. Bendt speelde remise tegen Anches. Ze kwamen dit overeen bij de 40ste zet.
Johannes Alfaisi en Rinaldo Kemnaad zitten na hun winstpartijen weer in de race. Alfaisi won van Krish Ori via een simpele 2 om 3-combinatie. Kemnaad won vanuit een flankspel van Guiamo. Soerdiperkash Jogie won van Harry Laldjietsing in een overmachtseindspel.

De stand na 7 ronden:

Pl

Naam

We

Pt

1

 John Sadiek 

7

11

2

 Gerson Bendt 

7

10

3

 Guno Burleson 

7

10

4

 Johannes Alfaisi 

7

9

 5

 Rinaldo Kemnaad 

7

9

6

 Derryl Bohr 

7

7

 7

 Krish Ori 

7

6

8

 Harry Laldjietsing 

7

5

9

 Soerdiperkash Jogie 

7

5

 10

 Ruben Guiamo 

7

4

11

 Dheeradj Somai 

7

4

 12

 Waldi Anches 

7

4

 

error: Kopiëren mag niet!