Kwasiba en Lui gooien hoge ogen naar het kampioenschap

Er ziet ernaar uit dat Stanley Kwasiba hoge ogen gooit naar de Nationaal 4de klasse biljartkampioenschappen. Want Kwasiba heeft van zijn twee eerdere tegenstanders heel makkelijk gewonnen. Zondag moest Rachel Ramsaran ook eraan geloven. In 32 beurten versloeg ze Ramsaran met 60 tegen 44. Zaterdag wist Ramsaran nog van Soeban Wongsowidjodjo te winnen met 60 tegen 50.
Wie ook hoge ogen gooit naar het kampioenschap, is de biljarter Kevin Lui van uit
bauxietstadje Moengo. Lui wist eerder Humphrey Obergh, Ortwin Dalfour en Albert Agard aan zijn zegekar te binden. Zondag moest zelf regerend kampioen Hedwig Valies eraan geloven. Lui won de wedstrijd met 60 – 43 van Valies. Gerold Yngaard wist ook zijn wedstrijd te winnen van Humphrey Obergh met 60 -51.
Anton Durham won zijn wedstrijd met 60 – 40 van Court Ulhenkamp. Soeban Wongsowidjodjo boekte een 60 – 54-overwinning op Avinash Chotoe. En als laatste wist Albert Agard met 60 – 51 te winnen van Ortwin Dalfour.
Rombout Sabajo heeft zich om persoonlijke redenen uit het toernooi  teruggetrokken.
 

Standenlijst na drie gespeelde dagen

P 1

Naam

W

Ptn

1

Kevin Lui

4

8

2

Hedwig Valies

4

6

3

Gerold Yngaard

2

2

4

Albert Agard

2

2

5

Ortwin Dalfour

3

2

6

Ronald Chesnot

2

0

7

Humphrey Obergh

3

0

 

P 2

Naam

W

Ptn

1

Stanley Kwasiba

2

4

2

Marlon Pawirodimedjo

2

4

3

Soeban Wongsowidjodjo

2

2

4

Avinash Chotoe

2

2

5

Rachel Ramsaran

3

2

6

Anton Durham

3

2

7

Court Ulhenkamp

3

0

 

error: Kopiëren mag niet!