Volleybal-competitie start vandaag

Dinsdag werd een technical meeting gehouden met de vertegenwoordigers van volleybalploegen, die aangesloten zijn en zullen deelnemen aan de Suvobo-competitie. De technical meeting werd geleid door Suvobo-voorzitter Winston Cairo. Op deze technical meeting werden meer de spelregels, het competitiereglement en een paar nieuwe regels behandeld met de vertegenwoordigers van de volleybalploegen. Verder heeft men  Serginho Menkenberg officieel geïnstalleerd als competitieleider. Ook zijn de leden van de commissie geïnstalleerd.
Dit volleybaljaar zal er in vijf klassen worden gespeeld. De jongens- en meisjesaspirantenklasse, jongens- en meisjesjeugd, heren- en damestweedeklasse, heren- en dameseersteklasse en heren- en dameshoofdklasse. Bij de herenhoofdklasse zullen 7 ploegen strijden voor de titel, terwijl bij de dames er maar 4 ploegen zijn. De ploegen in de herenhoofdklasse zijn: kampioen Yelyco, semi-kampioen Yellow Birds 1, Lyzecks, Condor, Avanti en de twee gepromoveerde ploegen van de 1ste klasse Friends (kampioen) en Yellow Birds 2 (semi-kampioen). Bij de dameshoofdklasse zijn dat: kampioen Yellow Birds, semi-kampioen Condor, Avanti en Yelyco.
De openingswedstrijd van de volleybalcompetitie wordt vandaag gespeeld in de Ismay van Wilgensporthal. Er wordt vandaag maar een wedstrijd gespeeld en die gaat tussen Lyzecks en promovend Friends. Het is een wedstrijd in de herenhoofdklasse. Na vandaag worden er weer wedstrijden op dinsdag 21 februari gespeeld. De wedstrijd tussen Lyzecks en Avanti wordt om 19.00 uur gespeeld.

error: Kopiëren mag niet!