65 jaar huwelijk voor echtpaar Hassankhan – Karamali:

De op 08 oktober 1925 te Cottica geboren Nazier Hassankhan en de op 01 juli 1930 te Commewijne geboren Esther Mahroema Hassankhan – Karamali herdachten gisteren het feit dat zij 65 jaar geleden in het huwelijksbootje stapten. Het feest wordt aanstaande zaterdag gevierd aan de Anton Dragtenweg. Uit dit huwelijk zijn 13 kinderen, 7 dochters en 6 zonen geboren. De oudste dochter is reeds komen te overlijden. De familie is verder uitgebreid met 30 kleinkinderen en een aantal achterkleinkinderen. Met Nazier Hassankhan, die een vlotte prater is, gaat het qua gezondheid goed. Bij Esther Mahroema Hassankhan – Karamali is dat niet het geval. Het echtpaar zegt heel hard te hebben gewerkt om voor hun kinderen te zorgen. Als districtskinderen hebben zij aan landbouw, veeteelt en visserij gedaan om hun kinderen een onbezorgd leven te geven. (Tekst: Widjai Ganesh&DBSfoto: Anil Ramkumar)

error: Kopiëren mag niet!