SVB-jeugdcompetitie voortgezet

Na de zware regelval van de afgelopen weken, heeft SVB zijn jeugdcompetitie voortgezet met  tal van wedstrijden. In de U-9-klasse behaalde Puwanani een 9-0-overwinning op Ias/ United.  Oase wist ook met 2-0 te winnen van Abso. Transvaal kreeg Leo Victor klein met 5-0. In de U-11-klasse was er maar een wedstrijd, en die ging tussen Robin Hood en Voorwaarts. De roodwitte formatie won met 2-0.
In de U-13-klasse wist Robinhood ook te winnen van Oase me 3-0. Leo Victor wist nipt te winnen van Amardeep met 4-3. Transvaal won met 5-0 van Tas. Real Ansoe versloeg Voorwaarts met 8-1, en Puwanani boekte een 2-1-overwinning op Abso. In de U-15-klasse won Transvaal met 6-0 van KD. Excelsior versloeg Tammenga met 5-1. KD won met 3-2 van IMT.
In de U-17-klasse wist de ploeg uit Meerzorg Excelsior met 2-1 te winnen van The Brothers. Real Ansoe versloeg eendracht met 5-2. Puwanani won met 6-1 van Tas. Robin Hood wist met 1-0 te winnen van Leo Victor. Amardeep versloeg Real Irva met 4-0, en Transvaal won heel groots van Tammenga. Het werd liefst 12-0. In de U-20-klasse wist Takdier Boys met 3-2 te winnen van Tammenga. Leo Victor won met 2-0 van IMT. Voorwaarts versloeg Excelsior met 2-0. Transvaal en Tammenga deelden de punten broederlijk. Het werd een 3-3 gelijke eindstand. The Brothers versloeg KD met 4-0. Robinhood, die in alle andere klassen wist te winnen speelde gelijk in de U-20-klasse tegen Takdier Boys. Het werd een 2-2-eindstand.

error: Kopiëren mag niet!