Arthy Lie werkt interne taekwondokampioenschappen af

Op zaterdag werden in de Congreshal de Interne Kampioenschappen van de B-klasse van de school van Arthy Lie afgewerkt. De B-klassevechters zijn atleten die de witte tot de groene band bezitten. Dit toernooi had tot doel vooral de beginnelingen kennis te laten maken met wedstrijdtechnische aspecten van de sport en als kwalificatie voor het groot Lie’s International Taekwondotoernooi,dat zal worden gehouden op 26 mei 2012. Op dit toernooi werd er voor het eerst in de geschiedenis van de Surinaamse taekwondosport gebruikgemaakt van het videoplaybacksysteem. De wedstrijden worden gefilmd en bij onduidelijkheden kan men de beelden raadplegen in geval van een eventueel protest of discussie. Ook werd het nieuwste electronisch programma voor 2012 van DaeDo gebruikt om de wedstrijden te draaien. Aan het toernooi namen ongeveer 105 atleten deel. Volgende maand komen de atleten die de blauwe band en hoger bezitten, aan de beurt.

error: Kopiëren mag niet!