Familie verrast door rovers

Gistermorgen omstreeks 03.30 uur is de familie B. beroofd in haar woning aan de Livornoweg. Ten tijde van de beroving waren vader, moeder en dochter in de woning. Drie mannen zagen kans de woning binnen te dringen door de achterdeur te forceren. Een was gewapend met een koevoet, een met een houwer en de derde was ongewapend. De vrouw des huizes, C.B., hoorde gestommel en belde de politie. Zij werd plotseling overvallen. Onder bedreiging werd de familie beroofd van een cellulair toestel, een sieradendoos met daarin een paar oorbellen, SRD 350, rijbewijs en enkele andere belangrijke documenten. C.B. heeft door de harde aanpak van de rovers een schrammetje opgelopen aan haar linker onderarm. De vader en zijn dochter hebben geen letsels opgelopen en er is ook niets bij hen weggenomen. De politie werkt aan de aanhouding van deze rovers.
Widjai Ganesh

error: Kopiëren mag niet!