Familie Nibar – Mirchi krijgt gelden uit gemeenschap

De gemeenschap heeft de families Nibar en Mirchi gedurende deze voor hun zeer moeilijke dagen zowel emotioneel als financieel bijgestaan. Beide families hebben vier leden in een dag verloren toen vader Soerinderkoemar Nibar zijn auto met daarin zijn drie kinderen Tuchaal (6 jaar), Sheraja (3 jaar) en Ishaan (17 maanden) de Saramaccarivier in reed. De pandits Shyam Mahadewmissier en Sieuw Ghisaidoobe hebben maandagmiddag een bedrag van SRD 20.055,25 overgedragen aan de families Nibar – Mirchi. Dit bedrag komt vanuit de gemeenschap. Zij heeft daags na het gebeuren geld gedoneerd voor de getroffen families bij pandit Shyam Mahadewmissier, Dagblad Suriname/RBN, Ramasha en Trishul. Volgens Mahadewmissier zal dit groot geldsbedrag, na aftrek van alle kosten voor de kamkiria (crematie- en begrafenisritus), gestort worden op de bankrekening van de moeder van de kinderen, Radhana Nibar – Mirchi. Pandit Mahadewmissier bedankt namens de families Nibar en Mirchi de totale gemeenschap voor haar ondersteuning naar de families toe.
Widjai Ganesh

error: Kopiëren mag niet!