Real Coronie wint makkelijk van Osos’93

Afgelopen weekend zette Coronie Sport Bond zijn competitie voort in het L. Vriesde stadion. Zo wist Real Coronie met klinkende cijfers te winnen van Osos’93 met 6-2. Ivanildo Rozenblad (3x), Robert Groenfeld en Rodney Bruining scoorden voor de ploeg van trainer George Van Bosse, Real Coronie. Steven Feller van Real Coronie scoorde in zijn eigendoel, en de andere doelpunt van Osos’93 werd gescoord door Ruben Righters.
Koploper West United maakte geen fout tegen De Hoop, en wist deze edstrijd te winnen met 5-0. Stefano Felter, Leroy Doorson, Elfried Monkou, Noland Watson en Clifton Plein scoorden voor de ploeg van trainer Benni Patterson. Njango en Zwaluw kwamen niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Sylvano Blijd van Njango scoorde in zijn eigen doel, terwijl Sydney Kartowitono voor Njango.
Komend week zet Coronie Sport Bond de competitie voort met de volgende wedstrijden. Zaterdag speelt Flamingo tegen De Hoop om 16.30 uur. Zondag zijn er twee wedstrijden op programma. Om 15.00 uur speelt Real Coronie tegen Zwaluw, en om 16.30 uur speelt Osos’93 tegen Njango.

error: Kopiëren mag niet!