Wijngaarde en Louisville krijgen medische begeleiding

Scheidsrechter Enrico Wijngaarde en assistent-scheidsrechter Ramon Louisville hebben van hun respectieve werkgevers Havenbeheer Suriname NV en de Dienst Delinquentenzorg van het Ministerie van Justitie en Politie alle ondersteuning gekregen teneinde zich optimaal voor te bereiden om geselecteerd te worden voor het elite scheidsrechterscorps dat wedstrijden zal leiden op het WK van 2014 in Brazilië. Een medische begeleidingscommissie zal deze 2 scheidsrechters deskundig begeleiden.
Deze commissie bestaat uit  Mario Wijngaarde, conditietrainer en deskundigen van het Instituut Nationale Selecties, onder wie dr. John Lieveld inspanningsfysioloog, Jerry van Keeken fysiotherapeut en dr. Michel Wongsodikromo. De Scheidsrechterscommissie van de SVB zorgt voor de technische begeleiding.

error: Kopiëren mag niet!