Desire Hooghart blijft voorzitter Tafeltennisbond

Surinaamse Tafeltennisbond (STTB) heeft onlangs bestuursverkiezingen gehouden. Daarbij is Desire Hooghart wederom tot voorzitter gekozen. Verder hebben zitting in het bestuur Fernando Zeefuik (ondervoorzitter), Gisele Tjon Kie Sim (1ste secretaris), Peggyta Bruinhart (2de secretaris), Guillauvani Mussendijck (1ste penningmeester), Joan Cronie (2de penningmeester), Winanda Alphons en Iwan Willemszorg (commissarissen).
De wedstrijdleider blijft Andy Hooghart. Er zal aanstaande vrijdag een wedstrijdcommissie worden samengesteld en geïnstalleerd die zich moet gaan concentreren op wedstrijden, scheidsrechtersopleidingen en trainingen binnen en buiten Suriname. De bond is momenteel bezig examens af te draaien waarbij de basistechnieken worden getoetst bij de jeugdspelers om zo in aanmerking te komen voor een Bronz Certificaat.

error: Kopiëren mag niet!