Bond BOG verscherpt acties

De bond bij het Bureau Openbare Gezondheidszorg (BOG) heeft haar acties verscherpt. Dit houdt in dat nagenoeg alle afdelingen van het BOG lam liggen. Dit besluit werd gisteren tijdens de alv genomen door de leden. Aan geen enkele afdeling is er dispensatie verleend, zegt bondstopper John Nasibdar. Er worden geen lab-onderzoeken verricht. Ziekenhuizen komen hierdoor in gedrang, omdat zij niet over bepaalde resultaten kunnen beschikken. Ook voor de exporten van de VSH food zal er geen uitzondering worden gemaakt. Zij kunnen geen certificering krijgen voor de exportproducten.
De leden mochten na negen uur naar huis. Voor de bond is de maat nu meer dan vol. Men is al ruim drie weken bezig om de aandacht van de autoriteiten te vragen, maar er wordt geen gehoor aan gegeven. Nasibdar geeft aan dat de actiedagen en het actiemodel dagelijks bepaald worden. Vandaag moeten de leden zich om half acht aanmelden voor de alv.
Nasibdar vindt het erg dat hij als partijvoorzitter van Nieuw Suriname in de coalitietop zit en dat zaken toch zo ver zijn gekomen.

error: Kopiëren mag niet!