Top drie Eersteklasse maken geen fout

Boma Star scoorde drie doelpunten en wist helemaal te Nickerie van Santos te winnen in de SVB-eersteklasse. Door deze overwinning blijft Boma Star in de kopgroep. De ploeg van Ro Biharie vertrok met een grote delegatie naar het rijstdistrict. Boma Star ging de rust in met een 2-0-ruststand. De doelpunten werden gemaakt door Alfredo Finkie en Orvin Prijor. In de tweede helft scoorde Boma Star nog een keer, maar wel in zijn eigen doel. Het was de speler Roepesh Rakhan die zijn eigen doelman Imro ‘Bai’ Anofosi verschalkte. Verder dan dit kwam Santos niet en verloor de wedstrijd met 2-1.
Koploper Takdier Boys maakte geen fout tegen rode lantaarndrager Real Saramacca en won met 2-1. SNL wist met dezelfde cijfers (2-1) te winnen van Inter Rica. Randjiet Boys behaalde ook een 2-0-overwinning op FCS Nacional.