Scholenfutsaltoernooi 2012: Havo 3 te sterk voor Imeao 1

Het Scholenfutsaltoernooi van de Surinaamse Zaalvoetbalbond (SZVB) werd vrijdagavond voortgezet. In de U-21-klasse, poule A, verloor Havo 3 met 7-4 van Imeao 3. De ruststand was al 4-0 voor Imeao 3, bij wie de goals kwamen van Claidel Kohinor (4x), Robin Haynes, Ivanildo Misiedjan en Valerio Wee Wee. Orniel Summerville (3x) en Maheskoemar Oemardien scoorden voor Havo 3. Zaterdag werd in deze klasse gespeeld Selecta tegen Sylvester. Selecta won met 5-1 na een 4-0-ruststand. Niven Bundel, Shawn Fernandes, Elgero Jap-Sam en Regicillio Misiedjan scoorden voor Selecta, Stefano Scholsberg redde de eer van Sylvester.
In de U-21, poule B, speelden George Asin en LBGO/EBO Hanna’s Lust 2-2 gelijk. Jamil Chobin en Jose Oron scoorden voor George Asin, Chesron Pokko en Platinie Vorswijk voor Hanna’s Lust. Theodoor Juda was met 6-1 te sterk voor Imeao 2 na een 1-0-ruststand. Viola Bodjie, Ackeini Meusa, Jonathan Schot, Kevin Veira, Kelroy Vink en Nigrete Wens scoorden voor Thedoor Juda, Gayito Berenstein scoorde het enige doelpunt van Imeao 2.
In de U-21, poule C, boekte STS 4 een 8-1-overwinning op CPI na een 4-0-ruststand. Jean-Paul Josafath (3x), Miquel Soetoardjo (2x), Vauban Soemotinojo, Roche Landbrug en Mitchel Asmodikromo scoorden voor STS 4, Morenio Akiemboto redde de eer voor CPI. Een monsterscore werd het voor het sterrenteam van Natin, die LBGO Beekhuizen met 14-0 versloeg na een 7-0-ruststand. Vitorino Pinas (4x), Ike Adams (3x), Avinash Ramkhelawan (3x), D. Vrede, Maikel Moeljoredo en Quincy Esajas scoorden voor Natin.
In de U-21,poule D, won Cornelis van Sypesteyn met 6-4 van Schutz, na een 2-3-achtertstand bij rust. Rowens Mas (2x), Donovan Sarpan (2x), Sylvano Vrede en Jampiero Kogeldans scoorden voor Van Sypesteyn, voor Schutz maakten de goals Kevin Monsanto (3x) en Jurgen Vierklau.
In de meisjesklasse, poule A, werd het een 2-2-gelijkspel tussen St.-Louise en St.-Paschalis. Len Doorson (2x) scoorde voor St.-Louise, Channelfa Ost (2x) voor St.-Paschalis. In poule B scoorde Amber Boermeester maar liefst 8 keer in de 9-1-overwinning van de AMS op Imeao 3. Het ander doelpunt voor de ploeg van trainer Kenneth Jaliens werd gescoord door Rochanchia Ritfeld. Jean-Jett Dyan redde de eer voor Imeao 3.
Bij de jongens U-17, poule B, won St.-Cecelia na een 2-4-achterstand met 5-4 van Mulo Latour. Chivaro Benali, Dansio Misidjan, Johannes Prisirie en Syvard Wijngaarde scoorden voor Latour, Joel Sandoli (3x) en Cheriano Lion-A-Kong (2x) voor St.-Cecelia. De andere wedstrijd van poule B ging tussen Graag von Zinzendorf en Imaam Abu Hanifa. Na een 3-1-ruststand won Abu Hanifa met 8-6 door goals van Mitchel Perre (4x), Shivaro Perre (2x), Sercinio Basedi en Murwin van der Bosch. Voor Von Zinzendorf scoorden Nazario Doesburg (2x), Valentino Martomamat (2x) en Furgill Trimoredjo (2x).
Er werd ook gespeeld in de U-17-klasse, poule C. St.-Paschalis won met 2-1 van STS 4 door goals van Marvin Lawrence en Donovan Hoepel. Quincy Bakboord scoorde voor STS 4. In de Lyceum-derby won Miranda Lyceum met 12-1 van Nederlands Lyceum. De ruststand was 5-1. Marcel Krak (4x), Ramiro Helstone (2x), Amos Yusuf (2x), Kawiesh Balgobind, Nikil Kalloe, Rohit Lachman en Adesh Ramkhelawan scoorden voor Miranda Lyceum, Sandeep Badjalala redde de eer voor Nederlands Lyceum.

error: Kopiëren mag niet!