Talentontwikkeling tijdens Kinderboekenfestival

In het voortraject van het Kinderboekenfestival 2012 organiseert Nationale Stichting Kinderboekenfestival Suriname,in samenwerking met Stichting Projekten Christelijk Onderwijs Suriname,informatieve activiteiten voor ouders en opvoeders.Op donderdag 16 februari 2012 is er de workshop getiteld Talentontwikkeling, ter voorbereiding op het Kinderboekenfestival 2012 in CCS.De workshop heeft tot doel ouders en leerkrachten technieken aan te reiken om talenten bij kinderen te ontdekken en die talenten te stimuleren.Deze workshop Talentontwikkeling te Paramaribo wordt ook gehouden op woensdag 22 februari en woensdag 7 maart. Het thema van het Kinderboekenfestival is www.welzijn en de slogan voor 2012 luidt: ‘Nu ik weet wat ik wil, ga ik blij op weg.Ik streef naar welzijn en doe echt mijn best!
Kinderboekenfestival 2012 vindt plaats in Saramacca op 27 – 29 februari, Brokopondo op 28 – 30 maart en Paramaribo op 21 – 26 mei 2012
 

error: Kopiëren mag niet!