Sopi Lobi-zangeres gaat verder onder nieuwe naam

De bekende Sopi Lobi-zangeres, Kammy, gaat verder onder de nieuwe naam Kamryn Belle. In Suriname scoorde ze het afgelopen jaar een hit met Sopi Lobi en ook Jumpu Jumpu en Give Me London. Ze deden het goed in de Surinaamse hitlijsten.Kammy heeft voor deze nieuwe naam gekozen, omdat ze een compleet andere weg is ingeslagen met haar muziek en daar hoort ook een andere naam bij. Ze vertelt dat de unieke sound van haar aankomend album Sway om een nieuwe benadering van alles vroeg, waardoor er een nieuw imago is ontstaan. Ze zegt uitgekomen te zijn op een stijl, die heel dichtbij haar staat. ‘Vandaar dat ik mijn geboortenaam, Kamroen, weer eer heb gegeven. En ‘Belle’ vind ik gewoon een mooie naam!’, aldus de zangeres. In maart zal haar nieuwe single Sway uitkomen. Haar gelijknamig debuutalbum verschijnt dit voorjaar. Het album bevat een mix van muziekstijlen en is geproduceerd door de legendarische Britse producer Tony Platt (o.a. bekend van de producties Catch a Fire en Burnin van Bob Marley.

error: Kopiëren mag niet!