Aarti en Zeenat wonen MIWW 2012 bij

De Miss India Worldwide 2012-Verkiezing zal behalve de 35 kandidaten van de verkiezing, een aantal zeer bijzondere gasten naar Suriname brengen. Zo zullen Bollywood supersterren Aarti Chabria en Zeenat Aman speciale appearances maken tijdens verschillende MIWW-activiteiten.

Aarti Chabria zal te bewonderen zijn tijdens een spectaculair dansoptreden bij de Miss India Worldwide Verkiezing in de KKF Ballroom. Ook speelt ze Рletterlijk en figuurlijk Рeen grote rol bij de opening van het Filmfestival in TBL Cinemas. Dus Tola, haar meest recente film, zal tijdens de opening van het festival vertoond worden.Aarti begon haar carri̬re als driejarig meisje in een reclame voor kindervoeding. Daarna was ze jarenlang een bekend gezicht in de reclamewereld en van verschillende merken en producten. In 2000 werd Aarti gekroond tot Miss India Worldwide, waarna

 ze de sta

p naar
Bollywood maakte, waar ze nu behoort tot de grote namen. Een aantal van haar hitfilms: Awara Paagal Deewana, Shaadi No. 1, Shootout at Lonkhandwala, Milenge Milenge en Dus Tola.

Zeenat Aman behoort tot Bollywood ‘royalty’. Haar zwoele verschijning veroverde vanaf haar eerste film in 1971 harten binnen en buiten Bollywood. Mede door haar verschijning, heeft Zeenat het stereotype van een Bollywood actrice veranderd. In 1970 maakte ze kennis met de glamourwereld, toen ze de Miss Asia-Pacific Verkiezing won. De rol in de hitfilm Hare Rama Hare Krishna was haar doorbraak en het nummer Dum Maaro Dum heeft ze onvergetelijk gemaakt. Ze is de hoofdrolspeelster in menig Bollywood klassieker en haar vertolkingen van Chura Liya Hai Tumne Jo Dil Ko (Yaadon Ki Baaraat), Laila O Laila en Aap Jaisa Koi (Qurbani) zijn wereldberoemd.

Aarti Chabria en Zeenat Aman zullen de Miss India Worldwide Verkiezing op 25 februari en verschillende activiteiten in aanloop op de verkiezing bijwonen. Voor beide sterren is dit het eerste bezoek aan Suriname.

Geef een reactie

error: Kopiëren mag niet!