Scholen Futsaltoernooi 2012: Bar slechte zondag voor LBGO Beekhuizen

De LBGO Beekhuizen heeft een bar slechte zondag achter de rug. Eentje om niet makkelijk te vergeten. Uitgerekend in de openingsweek van het Scholen Futsaltoernooi 2012 ging alles mis. Eerst verloor de school in de jongens U-17-klasse met 10-1 van Alex Arthur Hogendoornatheneum (AAHA), daarna kwam de meisjesploeg niet opdagen om te spelen tegen St.- Louise en tenslotte verloor de U-21-ploeg met 11-0 van Meyerlyceum. Er is veel werk aan de winkel voor de schoolleiding om de jongens en meisjes weer op de rails te krijgen voor komend weekend.
In de U-21-klasse, poule B, kon STS 1 zijn voorsprong bij rust niet behouden tegen Theodoor Juda. Na een 2-1-achterstand won Theodoor Juda met 5-4. Kevin Veira (2x), Vurgil Satram (2x) en Bjorn Apai scoorden voor de winnaar, Celton Ost, Freddy Halman en Aida (2x) voor STS 1. De andere wedstrijd in deze klasse ging tussen LBGO/EBO Hanna’s Lust en St.-Paulus. Hanna’s Lust won na een 2-2-ruststand met 4-2. Ichnacio Hardy, Platinie Vorswijk (2x) en Chesron Pokko scoorden voor Hanna’s Lust, Marc Haynes en Eugenio Kenswil voor St.-Paulus. De laatste wedstrijd uit poule B ging tussen George Asin en Imeao 2. Na een 2-1-voorsprong bij rust, verloor George Asin met 3-4. Gino Monadjat (2x), Amyor Sleur en Magill Homoet scoorden voor Imeao 2, Iddo Eduart (2x) en Dimitri Muringen voor George Asin.
In poule C van de U-21-klasse won Meyerlyceum met 11-0 van LBGO Beekhuizen door goals van Ryan Moredjo (6x), Asutosh Sital (2x), Navaro Kallen (2x) en Ron Tjitrodipo. In de U-21- klasse, poule D, won Schutz met 5-3 van Pool na een 3-0-ruststand. Voor Schutz scoorden Kevin Monsanto, Kevin Meubelman, Olher Petrusi en Caivan Laurens. Een autogoal van Pool werd ook genoteerd. Voor Pool zelf scoorden Jual Pengel (2x) en Lorenzo Leidsman.
In de jongens U-17-klasse, poule D, won Meyerlyceum met 7-1 van Schutz na een 5-0-ruststand. Walter Bouterse (3x), Huan Graanoogst, Ferrence Ligorie, Vickey Ramdat Tewarie en Jaiel Ramdjan scoorden voor Lyco 2, Ferrol Atipa redde de eer voor Schutz. In de andere wedstrijd in deze poule won STS 1 met 5-2 van Salvator na een 1-1-ruststand. Timo O’Bien (2x), Maikel Banel, Hok A Hiem en Jonathan Saling scoorden voor STS 1, Xavier Resopawiro en Ronan Ferreira voor Salvator. In poule A won AAHA met 10-1 van LBGO Beekhuizen door goals van Sivar Bergen (4x), David Budenhagen (3x), Kiran Gajadhar, Kishan Lutchman en Shayer Mohan. De eer van LBGO Beekhuizen werd gered door Jonathan Abente.

Geef een reactie

error: Kopiëren mag niet!