Ready-Valentine’s Dubbeltoernooi

 Surinames oudste tennisvereniging, Ready aan de Lothlaan, start het jaar actief. Na op 28 januari het jaar geopend te hebben met de Opo Jari Chill, is de periode aangebroken voor de toernooien. In het kader van de bekende geliefdendag, Valentine’s day op 14 februari, combineert Ready deze dag met haar verlate verjaardagsherdenking van augustus 2011. Toen werd de tennisvereniging 81 jaar. Maar omdat de periode augustus niet zo gunstig valt in het tenniskalenderjaar, is ervoor gekozen dit toernooi te laten vallen in deze maand en wel in deze Cupido-periode. Omdat de vereniging dit jaar 82 jaar oud wordt, is als vereiste gesteld dat de koppels ten eerste moeten bestaan uit een Ready- en een niet Ready-lid, en ten tweede gezamenlijk in levensjaren in de leeftijdsgrens tussen 72 en 82 jaar moeten vallen. De inschrijving is reeds open en duurt tot en met woensdag 8 februari en kan geschieden op het inschrijfformulier dat hangt op het clubbord.  Inschrijving mogelijk in de heren-, dames- en gemengd dubbelklassen die afhankelijk van de sterkte van de koppels, onderverdeeld kunnen worden in een A- en B-categorie. Het inschrijfgeld bedraagt SRD 50 per koppel.

Geef een reactie

error: Kopiëren mag niet!